Kúpiť stôl na stolný tenis – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Stolnotenisový stôl  >  Stôl na stolný tenis na záhradu

Stôl na stolný tenis na záhradu

Obľúbeným miestom, kam postaviť stôl na stolný tenis, je aj záhrada. Aký stôl si vybrať a ako ho chrániť pred nepriaznivým počasím?

Na záhradu si musíte zaobstarať exteriérové ​​stoly na stolný tenis, ktoré majú povrch odolný voči nepriazni počasia. Aj na záhrade je však lepšie, keď stôl umiestnite pod nejaký prístrešok, alebo bude aspoň chránený pred vetrom. Ideálne je stôl v čase, keď sa na ňom nehrá, chrániť krycou plachtou.

Päť skvelých rád pre výber pingpongového stola na záhradu

1. Vyberajte iba stoly určené do exteriéru

Stoly na vonkajšie použitie majú špeciálne upravený povrch, ktorý má odolávať poveternostným vplyvom. Sú vybavené antireflexnou vrstvou a UV filtrom a to proti negatívnemu pôsobeniu slnečného svitu.

2. Počítajte s dostatočným priestorom pre stôl a hranie

Táto rada je univerzálna pre akýkoľvek stôl na stolný tenis. Ideálne je priestor najmenej 10x5 metrov. Ak je menší, snažte sa z okolia stola odstrániť prekážky, ktoré by mohli byť príčinou zranenia. Pokiaľ chcete vonku hrávať aj za teplých letných večerov, nezabudnite na osvetlenie.

3. Vyberte si stôl s držiakom loptičiek a pálok

Užitočnou vychytávkou sú držiaky na loptičky a rakety. Má ich každý kvalitnejší stôl a vďaka nemu už loptičky nebudete strácať. Pozor na krytie držiaku, nech vám predovšetkým poťah pálok vydrží aj vonku na daždi.

4. Pozor na priestor pod stolom

Zvážte, kde bude stôl umiestnený. Ideálne je čo najrovnejší povrch, na ktorom predídete pádom a zraneniam. Rovný povrch je tiež základom pre stabilné umiestnenie stola. Doma na záhrade ste predsa len obmedzeni voľbou povrchu, ale nemal by byť klzký a priliš nerovný.

5. Vylepšite svoj stôl o kryciu plachtu

Aj sebeodolnější exteriérový stôl na stolný tenis bude mať dlhšiu životnosť, keď ho po hraní prikryjete plachtou. Pokiaľ neplánujete hrať aj v zimnom období, tak stôl uskladnite napríklad v garáži. Stoly sú zvyčajne skladacie a nezaberú toľko miesta.

Stôl na stolný tenis na záhradu inSPORTline Sunny 700

Našim tipom je kvalitný stôl z oceľovej konštrukcie Sunny 700, ktorý kúpite za asi 500 eur. Má mnoho zaujímavých funkcií a vychytávok - napr. vďaka systému sklopenia polovice stola s ním môže trénovať aj jeden hráč, má držiak loptičiek a pálok, takže sa vám už žiadny "nezatúla". Oceľová konštrukcia a kvalitný lak odoláva vode, vetru i slnečnému UV žiareniu. Špeciálny systém sklápania Twin-Multi Security je veľmi jednoduchý a komfortný, vďaka čomu možno stôl ľahko skladovať či prevážať. Má aj transportné kolieska, takže ho môžete jednoducho presunúť, kam práve potrebujete.

Poteší aj taká drobnosť ako sieťka, ktorá je súčasťou balenia. Aj k takto odolnému stolu predsa len odporúčame ochrannú plachtu na pingpongový stôl, ktorú kúpite za cca 50 eur.

Zdieľajte článok



Odporúčame stôly na stolný tenis






Ďalšie novinky

Outdoorový stôl na stolný tenis

Outdoor je už zabehnuté slovo označujúce všetko pre vonkajšie športovanie. A označujeme takto aj stoly na stolný tenis, ktoré sa hodia na vonkajšiu hru. Ako ich správne vybrať?

Stôl na stolný tenis na záhradu

Obľúbeným miestom, kam postaviť stôl na stolný tenis, je aj záhrada. Aký stôl si vybrať a ako ho chrániť pred nepriaznivým počasím?

Nové technológie vo výrobe pálok na stolný tenis

Každý hráč stolného tenisu vie, že kvalita hry plne závisí na dobrom výbere rakety čiže rakety. Nové technológie vo výrobe pálok na stolný tenis zaručujú pokročilým aj rekreačným hráčom vysokú rýchlosť a maximálnu kontrolu nad hrou.

všetky novinky