Kúpiť stôl na stolný tenis – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Stolnotenisový stôl  >  Outdoorový stôl na stolný tenis

Outdoorový stôl na stolný tenis

Outdoor je už zabehnuté slovo označujúce všetko pre vonkajšie športovanie. A označujeme takto aj stoly na stolný tenis, ktoré sa hodia na vonkajšiu hru. Ako ich správne vybrať?

Pre outdoorový stôl na stolný tenis sú dôležité tieto parametre:

  • oficiálne rozmery stanovené Medzinárodnou federáciou stolného tenisu
  • robustnosť - najmä povrchu stola pre rovnomerný odskok loptičky
  • odolnosť voči dažďu, slnku a teplotným výkyvom
  • antireflexná vrstva, UV filter
  • pojazd pre jednoduchú manipuláciu

Ak máte málo miesta, vyberte skladací outdoorový stôl na stolný tenis, ktorý v zimnom období uskladníte napríklad v garáži. Praktický je aj držiak loptičiek a pálok ako súčasť stola.

Súčasné outdoorové stoly sú cenovo dostupné, takže si ich okrem hotelov, penziónov či kempov umiestňuje aj čoraz viac súkromníkov na svoje záhrady. Po sklopení jednej polovice dosky u niektorých stolov si môže stolný tenis zahrať tiež jednotlivec, čo je v mnohých situáciách veľmi praktické.

Pár doporučení od skúsených

Pre outdoorový stôl na stolný tenis vymedzte rovný vonkajší priestor s rozmermi minimálne 10 × 5 metrov, a ak máte zámer hrať po večeroch, nezabudnite na vhodné osvetlenie. Aj keď sú moderné outdoorové stoly na stolný tenis odolné, predsa len je jeho umiestnite vhodnejšie pod prístrešok, aby ste ich šetrili. Tiež krycia plachta je dobré opatrenie na obdobie, kedy stôl nepoužívate.

Dobre vybraný outdoorový stôl na stolný tenis vydrží vo vonkajších podmienkach desiatky rokov a postará sa o kvalitné športové vyžitie všetkých hráčov. Ak vybavujete športoviská, zavďačíte sa návštevníkom požičovňou rakiet a loptičiek.

Naším tipom je outdoorový stôl na stolný tenis Butterfly Petr Korbel za zvýhodnenú cenu 375 eur. Má samozrejme oficiálne rozmery ITTF, k tomu 4 mm dosku z melamínu, sieťku aj držiak na rakety a loptičky. Vyniká odolnosťou proti rozmarom počasia a keď ho nepoužívate, zložíte ho raz dva. Tiež prevezenie na iné miesto je otázkou chvíľky vďaka veľkým kolieskam tohto obľúbeného outdoorového stola.

Všetko potrebné pre stolný tenis nakúpite pohodlne v e-shope, ktorý prevádzkuje odborné poradenstvo (chat) a ďalšie sprievodné služby (dopravu zadarmo, možnosť vrátenia tovaru do 30 dní ...).

Zdieľajte článok



Odporúčame stôly na stolný tenis






Ďalšie novinky

Outdoorový stôl na stolný tenis

Outdoor je už zabehnuté slovo označujúce všetko pre vonkajšie športovanie. A označujeme takto aj stoly na stolný tenis, ktoré sa hodia na vonkajšiu hru. Ako ich správne vybrať?

Stôl na stolný tenis na záhradu

Obľúbeným miestom, kam postaviť stôl na stolný tenis, je aj záhrada. Aký stôl si vybrať a ako ho chrániť pred nepriaznivým počasím?

Nové technológie vo výrobe pálok na stolný tenis

Každý hráč stolného tenisu vie, že kvalita hry plne závisí na dobrom výbere rakety čiže rakety. Nové technológie vo výrobe pálok na stolný tenis zaručujú pokročilým aj rekreačným hráčom vysokú rýchlosť a maximálnu kontrolu nad hrou.

všetky novinky